「ディトゥッティ」は
東京都港区三田の小さな工房で作っているイタリアン焼き菓子の専門店です。
知り合いのイタリア人のシェフに食べてもらった時
「イタリアの本場のより美味しい!」と褒められたのがきっかけで始まりました。
「Di Tutti」=「数あるものの中で」
色々なお菓子があるなかで選んでいただけるように、
皆さんの色々な日常の場面の中で、
「おめでとう」「ありがとう」「おつかれ」「よろしく」のそばで、
小さな幸せを生み出すお菓子になれるように、情熱込めて作ってます。
練りこむ粉に小麦粉を一切使わず、アーモンドの粉のみを使用した焼き菓子です。
見た目はクッキーに見えますが、口にすると生地のしっとりほろりと
もっちりが合わさって、田舎風マカロンに近い不思議な食感です。
アーモンドの上品な香りと独特な食感を楽しんで頂きたいので、
ぜひお早めにお召し上がり下さい。
コーヒー、紅茶との相性も抜群です。
アーモンドプードルも、はちみつも、卵も、
美味いと思った上質なものを使ってます。
合成着色料・保存料は使用していません。
お試しサイズもご用意してます。
工房での販売は行っておりません。
オンラインショップのみでの販売です。
工房での作業中の事が多く、スタッフも少ないため、
お電話でのお問い合わせはお受けしておりません。
お手数ですが、トップページの「お問い合わせ」のメールフォームからお願い致します
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“Di Tutti” is an Italian baked sweets atelier located in Mita Minato-ku, Tokyo.
The atelier was sparked by our Italian acquaintance who is chef when he ate our product and said “As far as I know, this is much better than ones in Italy!”
“Di Tutti”=”of all”
We hope you choose our products from all different sweets,
wish our products would delight your moment of all different occasions,
and wish our products would be beside of your “Congratulations!”, “Thank you”,
“Good job!”, and “Best regards”.
We make our sweets by hand with passion, and hope our products will be your favourite
that will make you happy and smiled.
Di Tutti is not made by wheat.
We use an almond powder only as flour for our dough.
They look like cookies, but once you taste it you will know its unique texture;
soft and moist yet chewy inside.
This texture is similar to “Amaretti soffici” in Italy, or Macarons d’ Amiens in France.
We would like you to enjoy this texture and the elegant aroma of baked almond, so eating our products sooner is highly recommended.
Our products go really well with coffee and tea.
We carefully select our ingredients.
Especially for almonds, honey and eggs, we tasted many times and
chose high quality and tasty ones.
It contains NO artificial colours and preservatives.
Tasting packs are available.
We sell our products ONLY ONLINE AND DOMESTIC SHIPPING.
We do not sell them at our atelier at the moment.
For contact, please use our contact page on the website as our staffs are quite few, we are working at atelier most of the time and it is difficult to answer your phone call.